Hoe Kies Je Een LSD-monitor?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een LSD-monitor?
Hoe Kies Je Een LSD-monitor?

Video: Hoe Kies Je Een LSD-monitor?

Video: Hoe Kies Je Een LSD-monitor?
Video: The Monitor Buying Guide - What You Need to Know! | The Tech Chap 2024, Mei
Anonim

Een groot aantal verschillende monitoren in de winkelschappen verbijstert veel mensen. Niet iedereen weet waar hij op moet letten bij het kiezen van een liquid crystal display.

Hoe kies je een LSD-monitor?
Hoe kies je een LSD-monitor?

instructies:

Stap 1

Kies een LCD-monitor op basis van uw persoonlijke behoeften. Als alleen de grootte of het uiterlijk van het apparaat belangrijk voor je is, kies dan gewoon een mooie monitor en koop deze.

Stap 2

Voor degenen die een monitor van hoge kwaliteit willen kopen die voldoet aan de veiligheidseisen en over voldoende kwaliteitsparameters beschikt, moet u enkele nuances kennen. Begin met het definiëren van het type matrix.

Stap 3

Volgens de resultaten van talrijke tests hebben IPS-type matrices en compatibele typen de beste indicatoren.

Stap 4

Selecteer het weergavetype. Dit kan een standaard 4:3-scherm zijn of een breedbeeldmonitor (16:9). Beide soorten hebben hun eigen voor- en nadelen. Als je bijvoorbeeld oude games of schermvullende programma's op een breedbeeldmonitor draait, loop je het risico dat je twee zwarte balken aan de linker- en rechterkant tegenkomt.

Stap 5

Ontdek de responstijd (vertraging) van het monitorbeeld. Voor gameliefhebbers, vooral shooters, is dit een zeer belangrijke parameter.

Stap 6

Bepaal de kijkhoek. Met moderne technologieën kunt u afbeeldingen van hoge kwaliteit bereiken, zelfs wanneer het scherm 50-60 graden is gedraaid.

Stap 7

Ontdek de maximale resolutie van de monitormatrix. Moderne breedbeeldschermen ondersteunen HD- en FullHD-formaten.

Stap 8

Let op de aan- of afwezigheid van bepaalde poorten voor het aansluiten van de monitor op de videoadapter. Feit is dat het geen zin heeft om een monitor te kopen die een resolutie van 1920 x 1080 pixels ondersteunt en alleen een VGA-poort (analoog signaal) heeft.

Stap 9

Uiteraard moet je letten op het uiterlijk. Namelijk - op de functionaliteit van de standaard. Idealiter zou het scherm vrij gemakkelijk 30-40 graden in elke richting moeten kantelen en roteren.

Aanbevolen: