Hoe Te Trappen Op Een Auto?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Trappen Op Een Auto?
Hoe Te Trappen Op Een Auto?

Video: Hoe Te Trappen Op Een Auto?

Video: Hoe Te Trappen Op Een Auto?
Video: Hoe je velgen zelf spuiten 2024, Mei
Anonim

Om een auto te besturen, volstaat het niet om aan het stuur te draaien. Zeker als het gaat om een auto met een handgeschakelde versnellingsbak, moet je weten hoe en op welk moment je een of ander pedaal moet indrukken.

Hoe te trappen op een auto?
Hoe te trappen op een auto?

instructies:

Stap 1

Let op het rempedaal. Dit is eigenlijk het hoofdpedaal in de auto. Natuurlijk zijn andere pedalen ook erg belangrijk voor een comfortabele en vlotte rit, maar het is het rempedaal dat de laatste lijn vormt tussen je auto en een verkeersongeval.

Stap 2

Train uzelf om impulsief remmen te ontvangen. Het is als volgt. Plaats uw linkervoet op het rempedaal en druk in een soepele, heen en weer gaande beweging het pedaal heel licht in en laat het los. Elke volgende beweging moet iets langer en sterker zijn dan de vorige. Om van deze methode gebruik te kunnen maken, moet u natuurlijk van tevoren uw stop plannen.

Stap 3

Trap op het rempedaal zonder het koppelingspedaal te gebruiken. Trap de pedalen op de machine afzonderlijk in. In dit geval zal het afzonderlijk indrukken van het rempedaal het remsysteem beschermen tegen oververhitting en slijtage, en het stoppen soepeler maken.

Stap 4

Stop nooit met het volgen van de beweging. Als er veel verkeer op de weg is, vergeet dan niet om het noodsignaal enkele seconden in te schakelen voordat u het rempedaal indrukt. Dit is om de chauffeurs achter u te waarschuwen voor uw stop. Dienovereenkomstig zullen ze ook beginnen te remmen, wat u zal beschermen tegen een mogelijk ongeval.

Stap 5

Gebruik het rempedaal om obstakels zoals rails of verkeersdrempels te overwinnen. Dit beschermt de ophanging en veerpoten van het voertuig tegen mogelijke schade en voortijdige slijtage. De methode is als volgt. Trap het rempedaal in en laat het onmiddellijk voor het obstakel krachtig los. In dit geval komen de voorwielen van de auto iets boven de grond uit. Om dit effect te versterken, trapt u het gaspedaal in terwijl u het rempedaal loslaat. Dan springt de auto gewoon over een laag obstakel, waardoor het ongewenste effect van de botsing tot een minimum wordt beperkt.

Aanbevolen: