Nokia 10: Review Van Een Smartphone Met Dubbele Camera En Vijf Verwisselbare Lenzen

Inhoudsopgave:

Nokia 10: Review Van Een Smartphone Met Dubbele Camera En Vijf Verwisselbare Lenzen
Nokia 10: Review Van Een Smartphone Met Dubbele Camera En Vijf Verwisselbare Lenzen

Video: Nokia 10: Review Van Een Smartphone Met Dubbele Camera En Vijf Verwisselbare Lenzen

Video: Nokia 10: Review Van Een Smartphone Met Dubbele Camera En Vijf Verwisselbare Lenzen
Video: Nokia X10 | Unboxing, Tour & X20 Comparison 2024, Mei
Anonim

Het bekende Finse bedrijf Nokia verrast niet voor het eerst de wereld. Zij was het die in 2010 een smartphone uitbracht met de beste camera vanaf 2010. De camera was toen 12 megapixels en de fysieke grootte van de matrix is 1/1, 83. Dit jaar besloot het bedrijf het succes te herhalen: vanaf 2018 een smartphone uitbrengen met de beste en meest bijzondere camera voor een smartphone. Eens kijken of ze het succes kunnen herhalen.

Nokia
Nokia

Nieuw van Nokia

Ondertussen discussieert het internet over mogelijke parameters en de releasedatum van de Finse nieuwigheid. Begin 2018 verscheen informatie over het nieuwe smartphonemodel van fabrikant Nokia. Voor de fabricage van deze smartphone met een unieke camera is een patentaanvraag gepubliceerd. Internetgebruikers kregen tekeningen van de smartphone zelf en de camera te zien. Maar tot nu toe is het model niet uitgekomen en kopers wachten er erg op.

Nokia 10 specificaties

Over de technische kenmerken is op dit moment nog niet veel bekend. Het ontwerp zal waarschijnlijk vergelijkbaar zijn met de Nokia 9. Aangenomen wordt dat de schermgrootte 6 inch zal zijn, gemaakt met behulp van AMOLED-technologie - paneel. De beeldverhouding zal 18 tot 9 zijn en de resolutie is 1998 bij 1080 pixels. Werkgeheugen van 6 tot 8 GB. Er wordt ook aangenomen dat het apparaat zal worden uitgerust met een van de nieuwste Snapdragon 845-processors. Er is ook andere informatie, volgens welke het model 2 opties kan hebben: de ene is eenvoudiger (basis), de tweede is serieuzer (topversie). De basisversie krijgt een 8-core Helio P60-processor met 4 gigabyte RAM en de topversie krijgt een Snapdragon 636 met 6 GB RAM. De smartphone wordt uiterlijk vergeleken met de iPhone X.

Cameraspecificaties

De camera is het belangrijkste onderwerp van discussie van het nieuwe model. De camera hoort immers vijf verwisselbare lenzen te gebruiken. De lenzen bevinden zich op een beweegbare basis en draaien rond de hoofdcamera in het vlak erboven. Volgens de octrooiaanvraag zal de verandering van lenzen worden georganiseerd met behulp van een carrouselmechanisme. De lenzen zullen veranderen met een draaiend mechanisme. Het lenswisselmechanisme is vergeleken met het lenswisselmechanisme in microscopen. Er komen 5 verwisselbare lenzen met verschillende diafragma's en brandpuntsafstanden. Hierdoor kunt u foto's maken in verschillende modi en met verschillende effecten. Tegelijkertijd zullen er meer opnamemodi zijn, omdat de tiende nokia een dubbele fotomodule zal hebben. Er is ook informatie over de lensfabrikant: het wordt Carl Zeiss.

Nokia 10 prijs en releasedatum

De releasedatum van Nokia 10 in Rusland, maar ook in de wereld, is nog niet precies bekend en er zijn letterlijk legendes over. Er was informatie dat deze gadget in augustus 2018 zal worden uitgebracht. Er was ook informatie dat het zal worden gepresenteerd op de internationale IFA-tentoonstelling in Berlijn in september 2018. De meest recente informatie over de datum van de aankondiging van het verwachte nieuws is 16 mei 2018. Officieel wordt de Nokia 10 smartphone op 16 mei in Peking aangekondigd. Het wachten duurt niet lang. Dan zullen alle geheimen worden onthuld die het bedrijf zo lang zo zorgvuldig heeft bewaard en de nieuwsgierigheid van mensen in nood niet heeft bevredigd.

Wat betreft de prijs van het apparaat, er is wat informatie verschenen, het is niet bekend hoe waar het is, maar het is beter dan niets. Aangenomen wordt dat Nokia X ongeveer $ 255 kost in de gebruikelijke (basis) configuratie en $ 285 voor de maximale configuratie (nokia 10 max). Op dit moment komt het tegen de wisselkoers van de dollar uit in de buurt van 16-18 duizend roebel. Maar voor een smartphone met een "chique" camera komt er maar heel weinig geld uit. Laten we afwachten wat er werkelijk gebeurt.

Aanbevolen: