Hoe Xiaomi Op Een Computer Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Xiaomi Op Een Computer Aan Te Sluiten
Hoe Xiaomi Op Een Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe Xiaomi Op Een Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe Xiaomi Op Een Computer Aan Te Sluiten
Video: How to connect Xiaomi Phone to PC & Transfer Files 2024, Mei
Anonim

Een moderne telefoon geeft meestal geen problemen bij het aansluiten op een computer. Er zijn echter momenten waarop standaardoplossingen niet werken. En alternatieve manieren van verbinden kunnen daarbij helpen.

hoe xiaomi op de computer aan te sluiten
hoe xiaomi op de computer aan te sluiten

Methode nummer 1

Wanneer u de telefoon via een USB-kabel op een computer aansluit, ziet u een melding over de verbinding met de pc. Na enkele seconden kan deze informatie echter verdwijnen. Om deze situatie te corrigeren, moet u het volgende doen:

Open (klik op) de widget die verschijnt wanneer de USB-kabel is aangesloten

Afbeelding
Afbeelding

Er wordt een venster met de titel "USB-gebruik" geactiveerd. Daarin moet u de modus voor gegevensoverdracht selecteren

Afbeelding
Afbeelding

Na het activeren van de knop zou de gegevensoverdracht tussen apparaten moeten werken. Als deze methode niet heeft geholpen, kijk dan hieronder.

Methode nummer 2

Ga naar het startmenu. Klik vervolgens op het item "Apparaten en printers". Zoek uw telefoonmodel in de gegenereerde lijst. Bijvoorbeeld Xiaomi Mi Max 2. Klik met de rechtermuisknop. Selecteer de regel "Problemen oplossen" en "Stuurprogramma bijwerken". Na de uitgevoerde manipulaties worden de stuurprogramma's op uw pc bijgewerkt. Als alles goed is gegaan, verschijnt er een snelkoppeling in de map "Deze computer", waarmee u het geheugen van de telefoon kunt invoeren.

Methode nummer 3

Je moet naar de telefooninstellingen gaan. In de Xiaomi-firmware (MIUI) is dit meestal een afbeelding van een versnelling, waarvan het pictogram zowel in het hoofdmenu van de telefoon als in het bovenste gordijn staat. Klik op het pictogram (het menu wordt geactiveerd) en volg deze links "Aanvullend> voor ontwikkelaars> USB-foutopsporing - inschakelen".

Deze optie helpt meestal om de onwil van de telefoon om verbinding te maken met de computer te corrigeren. Er zijn echter momenten waarop de antivirussoftware op uw smartphone u om veiligheidsredenen niet toestaat USB-foutopsporing te activeren.

In dit geval zal alleen een fabrieksreset helpen. Let op: deze operatie vernietigt, zonder de mogelijkheid van herstel, alle persoonlijke gegevens, inclusief foto's, video's, accountinstellingen en opgeslagen wachtwoorden. Dus voordat u deze bewerking uitvoert, wordt het ten zeerste aanbevolen om, om gegevensverlies te voorkomen, belangrijke informatie op te slaan.

Methode nummer 4

Als de bovenstaande methoden niet werken, wordt zware artillerie gebruikt. Om dit te doen, moet u het Android-terminalemulatorprogramma downloaden. Het is gratis beschikbaar in de Play Market. Sluit na het downloaden de telefoon aan op de computer:

1) Open het programma en schrijf de opdracht "su". Klik op "Bevestigen".

2) We registreren het commando "setprop persist.sys.usb.config mtp, adb" en drukken op "Enter"

3) We activeren de herstart van de telefoon met de opdracht "reboot". (op dezelfde opdrachtregel)

Onthoud dat met elk nieuw model het Chinese megaconcern niet alleen de technische kenmerken van zijn producten verbetert en verbetert, maar ook de klantenondersteuning. Neem gerust contact op met de technische ondersteuning als je vragen en suggesties hebt over je gadget.

Aanbevolen: