BQ Strike 2017: Lage Prijs, Slechte Eigenschappen?

Inhoudsopgave:

BQ Strike 2017: Lage Prijs, Slechte Eigenschappen?
BQ Strike 2017: Lage Prijs, Slechte Eigenschappen?

Video: BQ Strike 2017: Lage Prijs, Slechte Eigenschappen?

Video: BQ Strike 2017: Lage Prijs, Slechte Eigenschappen?
Video: 182nd Knowledge Seekers Workshop, Thursday, July 27, 2017 2024, Mei
Anonim

Ondanks dat ze al heel lang op de markt zijn, hebben smartphones van BQ nog geen brede acceptatie gekregen onder liefhebbers van mobiele elektronica. Elk nieuw model wordt nogal dubbelzinnig ervaren. Meestal is de gebruiker bang om de standaardziekten van weinig bekende merken onder ogen te zien. Dit is ofwel een onevenwichtig stuk hardware of een ernstige softwarefout.

BQ Strike 2017: lage prijs, slechte eigenschappen?
BQ Strike 2017: lage prijs, slechte eigenschappen?

Het eerste dat opvalt bij het bestuderen van een smartphone van BC is de lage prijs. Meestal geeft dit feit aan dat de fabrikant veel heeft bespaard op elektronische vulling en dat er sprake is van een lage productiviteit. In dit geval doorbreekt elke telefoon uit de BQ Strike 2017-serie deze trend en is klaar om de gebruiker te plezieren met moderne hardware tegen relatief lage kosten /

Specificaties BQ Strike 2017

Strike is niet zomaar één smartphone, maar een hele reeks toestellen van BQ. Ze zijn allemaal uitgerust met concurrerende hardware. Elke unit heeft een goede achteruitrijcamera. Niet geweldig, maar goed. 16 megapixels is immers verre van het meest waardige resultaat. De foto's die met deze camera zijn gemaakt zijn echter voldoende. Geen ruis bij gemiddelde lichtomstandigheden en sterke afwijkingen in kleurbalans. De selfiecamera is ook behoorlijk, maar het niveau van deze camera is lager. De achteruitrijcamera schiet beter. De camera is van het grootste belang in deze line-up.

De telefoons zijn voorzien van een stevige behuizing met een metalen achterkant. Dit zorgt voor een comfortabele grip en stelt je in staat om kleine stoten van vallen te weerstaan. Oudere modellen hebben 2,5D-beschermglas.

De hoeveelheid RAM en de frequentie van de centrale processor zijn competitief, maar verre van hoog. Tegelijkertijd werkt de telefoon vrij snel. De software, zowel op de jongere als oudere modellen, werkt goed en geeft geen overlast in het gebruik.

Een onaangename verrassing is het ontbreken van de mogelijkheid om in 4G-netwerken te werken. Alleen de oudste leden van de serie hebben deze mogelijkheid. Zonder ondersteuning voor LTE-netwerken vallen telefoons zoals de bq5204 alleen op door een goede camera en een specifiek hoesje. Het volstaat om slechts 1000 roebel te betalen en u kunt al een vergelijkbare Samsung aanvragen met een kleiner scherm. 4G-ondersteuning verschijnt op de bq5504-smartphone, maar het is niet helemaal correct om te zeggen dat de prijs van dit toestel laag is. Het is echt lager dan waar de grote spelers om vragen, maar het is te vroeg om te praten over de beschikbaarheid voor een breed scala aan kopers.

De kenmerken van smartphones uit de Strike-serie zijn dus competitief, maar verre van perfect. De aangegeven prijs is echt vrij laag, maar de set indicatoren is specifiek en niet gericht op alle gebruikers. Zo maken de aanwezigheid van een extra knop en een prima camera de 5204 tot een uniek toestel voor de aangegeven prijs, al bederft het ontbreken van 4G de indruk.

Recensies van smartphones strike-serie

Uit een review en studie van reviews van echte gebruikers blijkt dat smartphones van BQ interessant zijn voor de koper en aantrekkelijk zijn voor de door de fabrikant aangegeven prijs. Het blijkt dat de regel "lage prijs - slechte prestaties" niet altijd werkt. De vulling van deze telefoons is echt goed. De 5504 heeft bijvoorbeeld een niveau van technische prestaties dat typisch is voor veel duurdere modellen. Beschermglas, een goede camera, een selfiecamera, 4G, meerdere sims - dit alles maakt een bekende merktelefoon meerdere malen duurder dan een analoog van BQ.

Aanbevolen: