Hoe Over Te Schakelen Van Beeline Naar Megafon Terwijl U Het Nummer Opslaat?

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Schakelen Van Beeline Naar Megafon Terwijl U Het Nummer Opslaat?
Hoe Over Te Schakelen Van Beeline Naar Megafon Terwijl U Het Nummer Opslaat?

Video: Hoe Over Te Schakelen Van Beeline Naar Megafon Terwijl U Het Nummer Opslaat?

Video: Hoe Over Te Schakelen Van Beeline Naar Megafon Terwijl U Het Nummer Opslaat?
Video: Как отключить тариф? [на МТС, Билайне, Мегафоне и Теле2] 2024, Mei
Anonim

Sinds januari 2014 is het in Rusland mogelijk geworden om van mobiele provider te veranderen en je oude nummer te behouden. Om bijvoorbeeld over te schakelen van "Beeline" naar "Megafon", hoeft u alleen maar een aanvraag in te dienen bij het kantoor van het bedrijf "Megafon".

Hoe over te schakelen van Beeline naar Megafon terwijl u het nummer opslaat?
Hoe over te schakelen van Beeline naar Megafon terwijl u het nummer opslaat?

Nummerbehoudservice

Sinds januari van dit jaar accepteert Megafon aanvragen van abonnees om nummers van andere operators naar het eigen netwerk over te zetten. Dat betekent dat je nu van mobiele provider kunt veranderen en je oude nummer kunt behouden. U kunt bijvoorbeeld "Beeline" wijzigen in "Megafon".

Vanaf de eerste dagen van de levering van deze dienst deden zich bepaalde problemen voor: aanvragen voor nummerportabiliteit konden worden afgewezen, het proces van het veranderen van de mobiele operator zelf duurde erg lang - we moesten enkele maanden wachten. Bovendien zou de voormalige operator kunnen bellen en verleidelijke promoties aanbieden om sommige gebruikers ertoe te brengen het idee te laten varen.

Er is al genoeg tijd verstreken, deze service is met succes getest en nu kunt u snel en rustig van de ene operator naar de andere wisselen. Positieve recensies op internet over dergelijke succesvolle overgangen bevestigen dit alleen maar.

"Beeline" - naar "Megafon" met behoud van het nummer

Om over te stappen van "Beeline" naar "Megafon", is het dus belangrijk om er eerst voor te zorgen dat de huidige paspoortgegevens zijn aangegeven in uw overeenkomst met "Beeline". Ze worden vergeleken en als de gegevens niet overeenkomen, ontstaan er volledig onnodige problemen. Als de Beeline-simkaart is gekocht met een oud paspoort, moet u daarom naar het kantoor van het bedrijf komen en uw gegevens bijwerken.

Daarna dient u een aanvraag voor nummerbehoud in bij de firma Megafon. Dit kan online via de officiële Megafon-website of door een bezoek te brengen aan een van de kantoren van het bedrijf. Solliciteren - alleen voor het filiaal van de regio waarin eerder het contract met "Beeline" is opgesteld.

Acht dagen na het indienen van de aanvraag wordt het nummer overgeschreven (u kunt zelf de datum van overschrijving kiezen). Ook is het volgens de wet niet langer verplicht om met de voormalige operator te communiceren - alle problemen met Beeline zullen worden opgelost door Megafon-medewerkers. Bij het overzetten van een nummer kunnen er communicatieproblemen zijn, vooral de eerste paar uur. Je kunt de overdrachtsdatum dus het beste op vrijdag of weekend zetten.

Na ondertekening van een contract met Megafon ontvang je een simkaart van dit bedrijf. Tot het moment van overdracht is deze inactief. Op de dag van de overstap wordt er een sms naar de Beeline simkaart gestuurd dat deze telecomoperator binnenkort wordt afgesloten. Nadat deze kaart niet meer werkt, moet u een nieuwe simkaart van Megafon aansluiten, die al zou moeten werken. Vanaf dit moment is het mogelijk om met je oude nummer gebruik te maken van de diensten van de nieuwe mobiele operator.

Aanbevolen: