Hoe Inkomende Nummers Van Een Stadsnummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Inkomende Nummers Van Een Stadsnummer Te Achterhalen?
Hoe Inkomende Nummers Van Een Stadsnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Inkomende Nummers Van Een Stadsnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Inkomende Nummers Van Een Stadsnummer Te Achterhalen?
Video: Deze 6 WhatsApp tricks kende je waarschijnlijk nog niet! 2024, Mei
Anonim

Een van de belangrijkste nadelen van vaste telefoons zonder nummerherkenning is het gebrek aan informatie over gemiste oproepen. Maar als u precies wilt weten met wie u contact wilde opnemen, dan kan dat. Hier zijn enkele eenvoudige manieren om de informatie te krijgen waarin u geïnteresseerd bent.

Hoe inkomende nummers van een stadsnummer te achterhalen?
Hoe inkomende nummers van een stadsnummer te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Ten eerste kunt u contact opnemen met een organisatie die telefoondiensten levert in uw stad (waarschijnlijk is dit OJSC Rostelecom). Kom naar het kantoor van dit bedrijf en neem contact op met een willekeurige operator. Op uw verzoek zal hij u een gedetailleerde lijst bezorgen van alle inkomende oproepen naar uw abonneenummer. Vergeet niet uw paspoort mee te nemen, deze informatie is vertrouwelijk en wordt aan niemand verstrekt. Het kan alleen worden verkregen door de persoon op wiens naam het contract met de dienstverlener is gesloten.

Stap 2

Ten tweede kunt u zelf een nieuw telefoontoestel kopen, dat is uitgerust met een nummerherkenningsfunctie. Enerzijds is dit een zeer handige oplossing voor het ontstane probleem: u hoeft niet meer naar de GTS te rennen voor de volgende afdruk. Het vereist echter extra materiële investeringen, wat belangrijk is. Bovendien zijn moderne telefoons overladen met een verscheidenheid aan functies die u in het dagelijks leven waarschijnlijk niet zult gebruiken. Het is ook vermeldenswaard dat er een risico bestaat om bij een slimme verkoper te komen die, in het nastreven van zijn eigen winst, u een hele mini-PBX zal overhandigen. De kosten, evenals het scala aan beschikbare opties, zijn veel hoger dan die van een gewone telefoon, en het uiterlijk is praktisch niet van elkaar te onderscheiden. En de vraag blijft: wat te doen met de oude, goed werkende, telefoon.

Stap 3

De derde methode vereist ook enige materiële investering van u. Koop een nummerherkenning. Dit apparaat heeft slechts één functie (identificeert inkomende nummers), dus de prijs ervan zal veel lager zijn. Qua afmetingen is het toestel vergelijkbaar met een pakje sigaretten of een wijdverbreid type Chinese wekkers. Het is eenvoudig te bedienen, kan gemakkelijk worden aangesloten op de telefoon en vereist geen extra stroombronnen (batterijen of 220 V-netwerk), omdat het werkt op het voltage van het telefoonnetwerk. De keuze is hoe dan ook aan jou, aangezien iedereen andere behoeften heeft en je waarschijnlijk niet zo vaak een vaste telefoon gebruikt.

Aanbevolen: