Hoe De Film Op Het Telefoonscherm Te Plakken?

Inhoudsopgave:

Hoe De Film Op Het Telefoonscherm Te Plakken?
Hoe De Film Op Het Telefoonscherm Te Plakken?

Video: Hoe De Film Op Het Telefoonscherm Te Plakken?

Video: Hoe De Film Op Het Telefoonscherm Te Plakken?
Video: Hoe plak je een screenprotector 2024, Mei
Anonim

Wanneer je in je eentje een film op een touchscreen koopt, rijst meteen de vraag hoe je deze op de juiste manier installeert. Elke vlek die op het kleefoppervlak van de film terechtkomt, kan ervoor zorgen dat er luchtbellen op het scherm verschijnen, dus u moet het lijmproces voorzichtig benaderen.

Hoe de film op het telefoonscherm te plakken?
Hoe de film op het telefoonscherm te plakken?

Het is nodig

  • - beschermfolie;
  • - pluisvrij servet;
  • - een plastic kaart

instructies:

Stap 1

Veeg eerst het hele scherm van het toestel grondig schoon met de pluisvrije ontvettingsdoek die meestal bij de folie wordt geleverd. Zorg ervoor dat er geen vuil, vingerafdrukken of stofdeeltjes achterblijven. U kunt een kleine hoeveelheid vloeistof of spray gebruiken om LCD-monitoren schoon te maken. Gebruik geen producten op alcoholbasis.

Stap 2

Haal de folie uit de verpakking. Scheur de transportfolie die op het zelfklevende deel is bevestigd niet helemaal af, anders zal er direct stof op neerslaan. Open slechts een klein deel van de kleefzijde. Plaats het voorzichtig tegen de bovenrand van het scherm, zodat de film er evenwijdig aan is. Verwijder de verzendtape terwijl u deze plakt en strijk het reeds gelijmde deel glad (u kunt dit doen met een servet of uw vinger).

Stap 3

Strijk de randen glad met een servet. Als er nog kleine bubbels over zijn, kunt u deze met een tissue of creditcard verwijderen, maar druk niet hard op het scherm. De film kan als geïnstalleerd worden beschouwd.

Stap 4

Als de sticker de eerste keer mislukt, kan de film worden verwijderd en opnieuw worden geïnstalleerd. Om het te verwijderen, volstaat het om het aan een van de randen los te wrikken, waarna de film vanzelf wordt verwijderd. Als er stof op komt, was dan het zelfklevende deel met vloeibare zeep onder stromend water en droog het goed af (u kunt een föhn gebruiken). Het spoelen heeft geen invloed op de eigenschappen van de film.

Stap 5

Er is een manier om natte film te plakken. Plaats het onder stromend water en schud het. Plaats het op het scherm in de juiste positie en verwijder alle vloeistof met een plastic kaart. Het water zal eventueel stof opnemen en het scherm blijft luchtbelvrij.

Aanbevolen: