Hoe Een Nummer Op Een Beeline Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Nummer Op Een Beeline Te Sluiten
Hoe Een Nummer Op Een Beeline Te Sluiten

Video: Hoe Een Nummer Op Een Beeline Te Sluiten

Video: Hoe Een Nummer Op Een Beeline Te Sluiten
Video: Beeline Velo explained | Unboxing, setting up and navigating 2024, Mei
Anonim

Als u uw mobiele telefoonnummer dat is verbonden met Beeline niet gebruikt, kunt u dit snel sluiten door eerst de documenten op de officiële website van het bedrijf te lezen.

Hoe een nummer op een Beeline te sluiten
Hoe een nummer op een Beeline te sluiten

Het is nodig

  • - een telefoon aangesloten op Beeline;
  • - een computer met internettoegang;
  • - aanvraag;
  • - paspoort;
  • - CAFE.

instructies:

Stap 1

Sluit het nummer door u te registreren en in te loggen vanaf het "Persoonlijke account" op de officiële website van de operator "Beeline". Als u uw "Persoonlijke Account" nog niet heeft geopend, belt u vanaf uw mobiele telefoon naar het gratis nummer * 110 * 9 #. Ontvang een sms-bericht met een toegangscode tot het Beeline selfservice managementsysteem.

Stap 2

Om de verbinding te verbreken, voert u paspoortgegevens (voor individuen) of het wettelijke adres van de organisatie en TIN (voor rechtspersonen) in het "Persoonlijke account" op de website van het bedrijf in.

Stap 3

Sluit het nummer door te bellen naar 0611 of (495) 974-8888. Dicteer aan de bedrijfsmedewerker uw paspoortgegevens, deze staan vermeld in het contract. Als het Beeline-nummer is geregistreerd voor een organisatie, noem dan het wettelijke adres en het TIN.

Stap 4

Schakel het nummer uit door contact op te nemen met het Beeline-servicekantoor. Vertel de werknemer uw paspoortgegevens of, als het Beeline-nummer is uitgegeven voor de organisatie, het wettelijke adres en het TIN. In dit geval kunt u het niet-werkende nummer bewaren voor de toekomst (het is raadzaam om de reden van het opslaan in officiële papieren aan te geven) of het volledig afsluiten.

Stap 5

Ontdek de details over de tijdelijke of permanente ontkoppeling van het nummer in het gedeelte met vragen en antwoorden op de officiële website van het bedrijf Beeline, met vermelding van uw voor- en achternaam, evenals de regio van service.

Stap 6

Neem contact op met de online consultant op de officiële website van het bedrijf Beeline en formuleer de vraag duidelijk. Als de online consultant u niet snel kon helpen, gebruik dan het feedbackformulier in dezelfde sectie.

Aanbevolen: